skip to Main Content

De meeste bedrijven laten een website ontwerpen voor de gemakkelijkheid. Als je een bepaald informatie nodig hebt kun je gemakkelijk en snel surfen op de website. Contacten via de website is ook gemakkelijk geworden.

ONL

Het ONL is ontstaan om de belangen van ondernemers te behartigen. Hiertoe behoren ook de beginnende ondernemers. ONL voldoet aan de wensen van ondernemers. Zij waarderingen de meningen van de ondernemers en geven eventueel adviezen hierin. ONL staat open voor alle uitdagingen van de ondernemers en willen graag helpen om deze positief te vervullen. De team van ONL doet zijn uiterst moeite alles op peil te houden en te vervullen. Er is altijd positiviteit in de resultaten.

KVK

Het kamer van koophandel helpt een hand bij de groei van ondernemers. Het KVK weet precies aan welke ondernemers hij welke informatie kan verstrekken. Niet een ieder heeft hetzelfde informatie nodig. Met voldoende voorlichting en ondersteuning van het kvk kunnen ondernemers hun doelen bereiken. Hetgeen KVK doet zijn wettelijk gericht, niets gebeurd daarbuiten. Het KVK registreert de ondernemers ook. Er wordt gelet op wat ze willen zoals het overnemen van een bedrijf, het starten van een nieuw bedrijf, innovatie, financiering en fraude en ook als je internationaal wilt ondernemen.

mkbservicedesk

Het MKB biedt service aan ondernemers met kwaliteit. Bij het uitbouwen van een bedrijf heb je als ondernemer onafhankelijke, objectieve no-push content nodig. Het MKB geeft zoveel mogelijk praktische antwoorden die passen bij de ambities en doelen van jou ondernemerschap. Het MKB zorgt ervoor dat het informatie altijd en overal beschikbaar is, omdat ze weten wat een ondernemer denkt, schrijft en spreekt.

Starten.nl

Starten.nl is een informatie portaal voor beginnende en gevestigde ondernemers. Door de juiste informatie te bieden kunnen ondernemers nog beter voorbereiden om te starten met hun bedrijf. Hierdoor worden ze nog succesvoller en leren om niet in een val te gaan. Het doel van starten.nl is om ondernemers te laten groeien door het team, netwerk, aangesloten gemeenten en ondernemersorganisaties.

IMK

Het instituut voor het middel en klein bedrijf is een bedrijf opgericht door de overheid. Deze heeft als doel ondernemers financieel te ondersteunen zodat zij herstel kunnen brengen aan hun bedrijf en ook kunnen groeien. De team van IMK is deskundig en zakelijk tot uw dienst. De team van IMK heeft voldoende kennis en vaardigheden om jou tot dienst te zijn. Zit je vast met een ondernemersplan dan kan de IMK jou ook helpen met advies en coaching. IMK weet waarnaar de ondernemer verlangt en helpt daarbij duurzaam financieel zelfstandig te worden. Er is genoeg begeleiding voor starters. Vele ondernemers willen niet te lang bezig zijn, voor hun is duidelijkheid en concreet zijn belangrijk. Het IMK is geschikt voor deze ondernemers, omdat ze duidelijk en direct zijn.

Back To Top