skip to Main Content

Dereizendeondernemer heeft elke maand duizenden ondernemers die met succes hun bedrijf opstarten. Ons website bestaat uit verschillende onderdelen die ondernemers aantrekken. Deze zijn artikelen, foto’s en video’s en nog veel meer. We zijn ook actieve op verschillende socialmediasites en mailing dus in contact komen met ons is geen probleem.

Samenwerken

Wij van dereizenondernemer bieden de mogelijkheid om samen te werken. Wil je meer bezoekers op jouw website, adverteer dan bij ons. Wij bieden verschillende vormen van advertenties. Het schrijven en plaatsen van content is een meest gevraagde advertentievorm. Het plaatsen van artikelen geeft jouw website meer bekendheid waardoor je Domein waarde zal stijgen.

Wij plaatsen artikelen vanaf € 400 euro. Heb je geen artikel en wil je een laten schrijven door ons? Dit is ook mogelijk vanaf € 525. Samen met het artikel is er ook mogelijkheid om een link erin te plaatsen op ons website. Als de bezoeker op deze link klikt komt hij op jouw website terecht. Dit is ook een leuk manier van adverteren. Link Plaatsen doen we voor € 90.

Project

Bij ons kunnen ondernemers zorgeloos groeien. Heb je ook leuke manieren voor het stijgen? Je kunt samen met ons een project starten waarbij jij het contact krijgt en wij na overleg met jou de taken zullen uitvoeren. Je kunt altijd je ideetjes delen met ons. We praten erover en gaan daarna aan de slag.

Complexer adverteren

Wil je geen artikelen, maar een opvallend advertentie? Je kunt kiezen voor banners of video’s. Het is duurder, omdat het veel meer werk is. Tegenwoordig zoeken websitebezoekers naar beeldmateriaal. Deze zijn spannender en duidelijker. Alle informatie zit er duidelijk in. Er zijn nog tal van andere advertentievormen beschikbaar. Als je ander idee hebt, mag je dit altijd delen met ons. Wij proberen te voldoen aan jouw afspraak.

Heb je interesse in het adverteren bij ons op de website. Heb je een advertentievorm in gedachten? Neem dan contact op met ons via het contactformulier. Evenzo voor onduidelijkheden kun je contact opnemen. Ons team is nauwkeurig bezig en reageren snel op jouw aanvraag. Wij nemen de tips en ideeën ook altijd mee voor betere doorloopproces.

Back To Top